Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

’’Sampiyonluk Sesleri’’

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

’’Sampiyonluk Sesleri’’

Arkadaslar sampiyonluk yolunda bir adim daha ilerledik,bu ilerleyismiz ist.medyasinin görsel ve yazili medyasinda son zamanlarda kulaklarimizi çinlatiyor.Bu olaylar bizlere yabanci gelmemeli geçen yili hatirlamamiz bizim için yeterli olur.Son zamanlarda artan bu sampiyonluk sesleri takim üzerinde ne kadar olumlu veya olumsuz bir rüzgar estirir acaba,önceki yillarki tecrübelerimizle bu sefer bu olaylarin altindan geçecek olgunluga eristik artik.Hatirlayalim 96 sezonunda kaçirdigimiz samp.ali sen maçtan bir ay önce türkiyeyi ayaga kaldirmisti ve aylar sonra açiklamisti bu bir stratejiydi yoksa samp.TRABZON'a gidiyordu demisti.Yakin geçmis Bjk'nin 100.Yilinda medya ve bazi baskilar altinda Bjk bir ünvanla samp.yapildi bu sefer bu olaylarin tam tersini Türkiye'ye biz yasatalim.Bunun hakkinda uygulayacagimiz rotayi veyapacaklarimiz,yapabileceklerimizi tartisalim bize karsi uygulanan ince iplik stratejilerine kapilmadan önlemlerimizi alalim.
    [b]<font face=\"Arial, Helvetica, sans-serif\"><font size=\"4\">Hep Destek Tam Destek Kale Arkasi smileys/smiley15.gif[ÇILGINLAR]smileys/smiley15.gif

adim adim ins.

hemen havaya girmiyelim!!! suan hicbirsey kazanmis degiliz, daha önümüzde uzun bir yol var...[img]smileys/smiley32.gif[/img]

ALLAH'in izni ile basaracagiz....
    *
    * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

Sammmpiyonnnnn dit dit

Sammmpiyonnnnn dit dit

iste tarftar iste sampiyon [img]smileys/smiley36.gif[/img]

since 1967
      Tribünün Sultanlari

Yorum

hasret sona erecek
        EN SAMPIYON TRABZON

Yorum

bunlarin hepsi bi anda olmaz hemde bu stratejiyi yönetimin baslatmasi lazim sonra taraftarona destek verir yani hersey yönetimde bitiyo...
          ÇILGINLAR-AFFETMEZLER...

Yorum

BEKLE BIZI SAMPIYONLUK GELIYORUZ AZ KALDI AÇIN YOLLARI GELIYOR EFSANE.
            ''ŞAMPİYONLUK YAKIŞACAK ŞEHRİME''

Yorum

buna benzer bir topicte ben açmistim bu topicteki konuyada aynen katiliyorum. sampiyonluk için bir baska bahari beklememize gerek yok. daha ne puanlar kaybedilecek haddimizi bilerek küçük büyük maç ayrimi yapmadan 90 dakika disiplinden hiç kopmadan oynarsak sene sonunda biz gülecegiz. saygilar..
              Bir Güneş Doğar Neler Değişir!

Yorum

abi ben aslinda bolede olsa mutlu oluyorum cunku biz onlar gibi saibelere karsimiyoruz saibeli sampiyonlukta istemiyorum acikcasi cunku trabzonuma trabzonsporuma yakismaz karakterimiz belli abi bizim yanlislarla gelen galibiyetin ta icine ediyim
                mutlulugun anahtarini bilmem ama;mutsuzlugun anahtari herkesi memnun etmektir

Yorum

Sampiyonluk yakisir ama bu takima, hele de Fatihe-Gökdenize-Hüseyine-Tolgaya.

Milli sayisi artarsa formdan düser miyiz diye de düsünmek lazim.
                  Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!

Yorum

Sampiyonluga ne kadar yaklasirsak o kadar medya trabzon ile ugrasir.

Son haftalari görüyorsunuz. Trabzonspor 3 üncü olmasina ragmensanki türkiye liginde yokmus gibi davraniliyor. Insan biraz utanir. Müslüman bir ülkede bu kadar haksizlik olmamasi gerek. Ben Almanyada böylesini görmedim duymadim tanimiyorum. Gavurlarin yapmasi gerekeni bizim serefsiz medya acimasizca yapiyor. Sonrada türk futbolunu nasil daha basarili yapabiliriz diye konusup dururlar. Halen Türk futbolunun sadece Istanbul takimlarini icermedigini anlamis degiller anlamak istemiyorlar. Bu kafa ile Türkiyedeki futbol beklenilen umud edilen yere gelemez. Gecen sezon yasadiklarimizin tekrarini yasayabiliriz ancak bu yil 3 takim sampiyonluguna oynuyacagindan durum biraz daha farkli olacak. En büyük sorunda transfer dedikodulari olacak sanirim sezon bitimine yaklasdikca.

Federasyon eger Adil bir lig yaratmak istiyorsa önce medyayi hizaya getirsin.

Avrupanin 20 yil gerisinde oldugunu belki bir gün anlarlar. En gec Dünya ve Avrupa sampiyonalarinda ortaya cikiyor durum zaten. Sen bütün yil 3 yamuku nasil daha iyi yaparim, nasil sampiyon olurlar diye tartisirsan cok daha beklersin türkiyenin bir futbol ekolu olmasini.

Edited by: sanatik
                    "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

bence "sampiyonluk" iddiamizi fazla dillendirmeden emin adimlarla tek tek vurus yaparak hedefe ilerleyelim....aksi takdirde takim strese giriyor...
                      Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...

Yorum

Ben su siralarda birinci olmamizi istemiyorum.Mümkünse son hafta veya son 3 haftada birinci olalim yoksa bizim takim heyecan yapip kaldiramiyor ve kaybediyor.Ondan ben su siralar birincilige yükselmemizi istemiyorum.Söyle son 3 haftada Fener Galatasaray maçi berabere biterse bizde aradan siyrilir birincilige oturursak mükemmel olur.
                        keyif adamı ..

Yorum

evet sampiyonluk hayaliyle yasamak çok güzel. ama biraz gerçekci olmak lazim.sampiyonlugu yine derbi maçlari belirleyecek. yani ilk yari kendi sahamizda yenemedigimiz g.saray ve fenerbahçe ile kendi evlerinde oynayacagiz. onalri yenecek gücümüz yok demiyorum ama sampiyonlugun çok zor oldugunu söylüyorum.
                          Devlet, Trabzon'a ayıracağı bütçe yatırımlardan kessin bu projeye(akyazı) aktarsın. Hastane biraz geç olsun. Çünkü adam maça gitmeyince hasta oluyor
                          Sadri ŞENER

Yorum

İlk olarak FERSAT tarafından gönderildi

evet sampiyonluk hayaliyle yasamak çok güzel. ama biraz gerçekci olmak lazim.sampiyonlugu yine derbi maçlari belirleyecek. yani ilk yari kendi sahamizda yenemedigimiz g.saray ve fenerbahçe ile kendi evlerinde oynayacagiz. onalri yenecek gücümüz yok demiyorum ama sampiyonlugun çok zor oldugunu söylüyorum.

aaa sen takimini tanimiyormusun??

asil deplasmanda oynayacak olmamiz daha güzel
                            Bir Güneş Doğar Neler Değişir!

Yorum

Biz emin adimlarla gidiyoruz..Derbileri de kayipsiz atlatirsak sampiyonuz..Bana sadece Besiktas maçini aliriz gibi geliiyor üzülerek söylüyorum..Diger maçlari mutlaka 3 puanla kapatmaliyiz..INSALLA SAMPIYON OLURUZ
                              Trabzonsporlu olmayan Trabzonluyum demesin. TrabZonguldak

Yorum

Çalışıyor...
                              X